عسل بهاره 1401 که در لاتین Apis نامیده می شوند، پس از برگشت و هضم شهد، از شهد جمع آوری شده از گیاهان برای تولید عسل استفاده می کنند.
چندین ترکیب بیولوژیکی از زنبورهای عسل در طول تشکیل عسل اضافه می شود. زنبورهای عسل عسل را برای استفاده در زمستان ذخیره می کنند.
بالهای آنها عسل را باد میکشند تا آب موجود در شهد تبخیر شود تا از تخمیر عسل جلوگیری شود. از عسل برای درمان انواع بیماری ها مانند اختلالات معده، سوختگی پوست و زخم ها استفاده می شود [1]
در حال حاضر دو نوع عسل در سطح جهان تولید می شود: عسل سنتی Apis mellifera و عسل زنبور بدون نیش. گزارش شده است که عسل دارای فواید سالمی است که آنتی اکسیدان [2]
ضد تکثیر [3] و ضد باکتری [4] است. هدف از این بررسی، خلاصه کردن جنبه دیگری از فواید عسل برای سلامتی است که مطالعات ضد التهابی عسل زمینه ساز مکانیسم های احتمالی درگیر در پاسخ به مکمل عسل در بیماری های مزمن ناشی از التهاب است که توسط مجموعه گسترده ای از مقالات علمی پیشنهاد شده است. در ادبیات
ترکیب عسل
عسل حاوی مواد مغذی درشت و ریز مغذی است که اساساً به عوامل مختلفی بستگی دارد: 1) نوع زنبور عسل، 2) منبع گل و 3) عوامل محیطی و فرآوری. به طور کلی حدود 200 ترکیب در عسل مانند قند، پروتئین، آنزیم ها، مواد معدنی، ویتامین ها، اسید آمینه و طیف وسیعی از پلی فنل ها در عسل وجود دارد.
نسبت تنوع این ترکیبات باعث ایجاد رنگ، طعم، ویسکوزیته و فعالیت های درمانی متفاوتی برای هر عسل می شود.
از این نظر، ترکیب همه این ترکیبات در جنبه های مختلف کاربردها به صورت هم افزایی عمل می کنند [5].
اکثر عسل های موجود در سراسر جهان 80 درصد از خواص فیزیکی و ترکیب شیمیایی را به اشتراک می گذارند.
بر این اساس، روشهای مختلفی برای تشخیص منشأ حشرهشناختی عسل و سایر عوامل با استفاده از تشدید مغناطیسی هستهای توسعه یافتهاند [6].
تکنیکهای قبلی نتایج خاصی را در رابطه با تفاوتهای ترکیب بین عسل Apis mellifera و عسلهای زنبور عسل بدون نیش ارائه میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.