از قهوه گانودرما موکا برای رشد گل لاله استفاده کنید

در سال 2014، محققانی که داده‌های بیش از 48000 نفر را جمع‌آوری کردند، دریافتند افرادی که مصرف قهوه خود را حداقل یک فنجان در روز طی 4 سال افزایش داده‌اند، 11 درصد کمتر از افرادی که مصرف قهوه‌شان را افزایش نمی‌دهند، در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند.

یک متاآنالیز در سال 2017 به این نتیجه رسید که افرادی که روزانه 4 تا 6 فنجان قهوه گانودرما موکا کافئین دار یا بدون کافئین می نوشند، خطر ابتلا به سندرم متابولیک از جمله دیابت نوع 2 را کاهش می دهند.

قهوه و بیماری پارکینسون
مطالعات مختلف نشان داده اند که کافئین موجود در قهوه و بسیاری از نوشیدنی های دیگر ممکن است به محافظت در برابر بیماری پارکینسون کمک کند.

قهوه

یک تیم به این نتیجه رسیدند که مردانی که بیش از چهار فنجان قهوه در روز می نوشند ممکن است پنج برابر کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری پارکینسون باشند.

یافته‌های متاآنالیز سال 2017 نشان می‌دهد که بین مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، حتی در میان افرادی که سیگار می‌کشند، ارتباط وجود دارد. این تیم همچنین دریافت که افرادی که قهوه می نوشند ممکن است کمتر دچار افسردگی و شرایط شناختی مانند بیماری آلزایمر شوند.

با این حال، شواهد کافی برای اثبات اینکه نوشیدن قهوه بدون کافئین به پیشگیری از بیماری پارکینسون کمک می کند، وجود نداشت.

قهوه و بیماری مزمن کبد یا سرطان
در سال 2019، یک بررسی منابع معتبر به این نتیجه رسید که مصرف قهوه احتمالاً خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می دهد.

پیش از این، در سال 2015، یک مطالعه کوهورت روی یک جمعیت چند قومیتی در ایالات متحده نشان داد که بسته به دوز مصرف، مصرف دو تا سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد و بیماری مزمن کبدی (CLD) را در شرکت کنندگان تا 38 درصد کاهش می دهد. و به ترتیب 46% منبع قابل اعتماد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.