پزشکان مصرف روزانه بادام سنگی امسال را توصیه کردند. علاوه بر این که سهم روزانه بادام باید خورده شود.
بازوی دوم فقط در این مورد تغییر کرد که آجیل ممنوع بود. نتایج، نتایج سیرکننده قوی بادام را نشان داد، به طوری که 74 درصد انرژی حاصل از بادام با کاهش دریافت انرژی از منابع دیگر جبران می شود.
با در نظر گرفتن حدود 7 درصد انرژی بادام از حدود 14 درصد انرژی بادام، افزایش قابل توجهی در اتلاف انرژی مدفوع مشاهده شد. وزن بدن وجود دارد. این ابزارها به آشکار شدن پیامدهای مطالعات اپیدمیولوژیک و بالینی کمک می کنند.
توصیه می کنند مصرف متوسط آجیل به عنوان تهدیدی برای افزایش وزن عمل نمی کند. برای مثال، یک مطالعه در جنوب کالیفرنیا نشان داد که افزودن مقدار متوسطی از بادام (65 گرم) به رژیم غذایی به مدت شش ماه منجر به تغییر مهمی در وزن بدن و افزایش تعادل چربی غیراشباع در رژیم غذایی برای 81 مورد نشد.
نویسندگان بیان کردند که جابجایی غذا بعداً با مکمل بادام اتفاق افتاد و بیش از 54 تا 78 درصد از کالری اضافی بادام با کاهش مصرف چند غذای سالم دیگر در رژیم غذایی معمولی حذف شد.
یک رژیم غذایی معقول با چربی با بادام باعث کاهش وزن بیشتری نسبت به یک رژیم کم چرب شد، حتی اگر تعداد کل کالری در مدت مطالعه شش ماهه برای هر دو گروه یکسان بود.
در فرمت، گروه بادام نسبت به گروه رژیم کم چرب 50 درصد کاهش بیشتر در حد کمر و 62 درصد کاهش بیشتر در توده چربی داشت. جایگزینی بادام با غذاهای دیگر در رژیم غذایی که به اندازه کافی سیر کننده نیستند، یک استراتژی بالقوه برای کاهش وزن و حفظ وزن است.
بادام می تواند مواد مغذی کمتری را در رژیم غذایی و خوردن غذاهای اضافی بازگرداند. دادههای مربوط به رابطه طولانیمدت بین استفاده از آجیل و تغییر وزن در یک جمعیت آزاد نادر است.
مطالعه استفاده از آجیل، رشد طولانیمدت وزن و شانس چاقی در زنان به دست آمده و مورد توجه قرار گرفته است. مصرف بیشتر آجیل با افزایش وزن بدن در طی 8 سال پیگیری در زنان میانسال سالم ارتباطی نداشت.
در عوض، با خطر کمی کاهش وزن و چاقی همراه بود. نویسندگان به این نتیجه رسیدند که گنجاندن آجیل در رژیم های غذایی معمولی این کار را انجام می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.