با تخمه آفتابگردان خام چینی گل های خود را تقویت کنید

مواد مغذی اصلی موجود در 1 اونس (30 گرم یا 1/4 فنجان) دانه تخمه آفتابگردان خام چینی پوسته شده و بو داده خشک عبارتند از:

دانه های آفتابگردان
کالری 163
چربی کل که شامل: 14 گرم است
• چربی اشباع 1.5 گرم
• چربی غیراشباع چندگانه 9.2 گرم
• چربی تک غیراشباع 2.7 گرم
پروتئین 5.5 گرم
کربوهیدرات 6.5 گرم
فیبر 3 گرم
ویتامین E 37 درصد از RDI
نیاسین 10 درصد از RDI
ویتامین B6 11٪ از RDI
فولات 17 درصد از RDI
اسید پانتوتنیک 20٪ از RDI
آهن 6 درصد از RDI
منیزیم 9 درصد از RDI
روی 10 درصد از RDI
مس 26 درصد از RDI
منگنز 30 درصد از RDI
سلنیوم 32 درصد از RDI
دانه های آفتابگردان به ویژه سرشار از ویتامین E و سلنیوم هستند.

اینها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند تا از سلول های بدن شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کنند، که در چندین بیماری مزمن نقش دارد (منبع 4، منبع معتبر 5).

علاوه بر این، دانه های آفتابگردان منبع خوبی از ترکیبات گیاهی مفید از جمله اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها هستند که به عنوان آنتی اکسیدان نیز عمل می کنند.

تخمه

هنگامی که دانه های آفتابگردان جوانه می زنند، ترکیبات گیاهی آنها افزایش می یابد. جوانه زدن همچنین عواملی را که می توانند در جذب مواد معدنی اختلال ایجاد کنند، کاهش می دهد.

شما می توانید دانه های آفتابگردان جوانه زده و خشک شده را به صورت آنلاین یا در برخی فروشگاه ها خریداری کنید .

خلاصه
تخمه آفتابگردان منابع بسیار خوبی از چندین ماده مغذی – از جمله ویتامین E و سلنیوم – و ترکیبات گیاهی مفیدی است که می تواند به پیشگیری از بیماری های مزمن کمک کند.

فواید سلامتی
دانه های آفتابگردان ممکن است به کاهش فشار خون، کلسترول و قند خون کمک کنند زیرا حاوی ویتامین E، منیزیم، پروتئین، اسیدهای چرب لینولئیک و چندین ترکیب گیاهی هستند

علاوه بر این، مطالعات تخمه آفتابگردان را با چندین فواید دیگر برای سلامتی مرتبط می کند.

التهاب
در حالی که التهاب کوتاه مدت یک پاسخ ایمنی طبیعی است، التهاب مزمن یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری های مزمن است (منبع مورد اعتماد، 10 منبع معتبر).

به عنوان مثال، افزایش سطح خونی نشانگر التهابی پروتئین C-reactive با افزایش خطر بیماری قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است (منبع معتبر 11).

در یک مطالعه بر روی بیش از 6000 بزرگسال، افرادی که حداقل پنج بار در هفته تخمه آفتابگردان و سایر دانه‌ها را می‌خورند، در مقایسه با افرادی که دانه نمی‌خوردند، 32 درصد کمتر از پروتئین واکنش‌گر C داشتند (منبع معتبر 11).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.