روی گردو قالب بزنید – یعنی دور بریزید. حتی هنگام پخت یا پختن، سموم کپک تجزیه نمی شوند.
دانیلا کرل توضیح می دهد: “گردو اغلب مشکل کپک زدن دارد.” و سموم این کپک ها، به اصطلاح آفلاتوکسین، برای بدن بسیار خطرناک است – می تواند به کبد و کلیه ها آسیب برساند و حتی سرطان زا باشد. اگر مغز هسته دارای لکه های تیره است یا رشته های کپک دیده می شود، متخصص تغذیه توصیه می کند که کل مغز را دور بریزید. این همچنین در صورتی صدق می کند که آجیل مزه عجیبی داشته باشد: “آن را قورت ندهید، فقط آن را تف کنید” توصیه فوری است.
و به هر حال: آفلاتوکسین های سمی در برابر حرارت مقاوم هستند – و بنابراین در پخت و پز یا پخت باقی می مانند.
چرا بعضی از گردو قزوین وقتی آنها را تکان می دهید جغجغه می کنند؟
صدای جغجغه نشانه آن است که مهره کمی قدیمی تر شده است: خشک شده و در نتیجه حجم آن از دست رفته است، اما همچنین بسیاری از مواد خوب. در عین حال، احتمال ترشی و یا کپک زدن مهره افزایش می یابد. این “تست تکان دادن” می تواند هنگام خرید بسیار مفید باشد.
بهترین روش نگهداری گردو چیست؟
موارد زیر در مورد برداشت از باغ خود و همچنین برای گردوهای خریداری شده صدق می کند: دانیلا کرهل می گوید: «در مکانی خشک و مطبوع نگهداری کنید، «ترجیحاً در یک توری یا یک جعبه چوبی تا کپک فرصتی نداشته باشد. ” لکه های تیره روی پوسته مهره اغلب از بقایای خمیر حاصل می شود. اینها باید قبل از ذخیره سازی برداشته شوند، اما نشان دهنده فاسد شدن مغز آجیل نیستند.
آیا سگ شما هم گردو دوست دارد؟ اینجا بخوانید چرا دفعه بعد بهتر است در برابر نگاه التماس چشمان قهوهای او مقاومت کنید: آیا سگها میتوانند گردو بخورند؟
سیب زمینی چطور؟ آیا سیب زمینی هایی که دارای لکه های سبز یا جوانه هستند خوراکی هستند؟ و آیا هنوز هم می توان سیر را با جوانه خورد؟
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.