یک دستور تهیه سس کچاپ کوچک صدف از دهه 1700 شامل 100 صدف، سه پیمانه شراب سفید و پوست لیمو با گرز و میخک بود. در همین حال، سس کچاپ یادبود «شاهزاده ولز» از سنجد و آنچوی درست شده بود.
ظاهراً سس کچاپ قارچ مورد علاقه جین آستن بود.
کچاپ گوجه فرنگی اختراع شد
سرانجام، در سال 1812، اولین دستور پخت کچاپ مبتنی بر گوجه فرنگی آغاز شد.
جیمز میز، دانشمند فیلادلفیا، به توسعه دستور غذا اعتبار دارد.
او نوشت که برگزیدهترین سس کچاپ از «سیب عشق» که در آن زمان گوجهفرنگی نامیده میشد، به دست آمد. (برخی بر این باور بودند که گوجهفرنگی دارای قوای مقوی است.)
قبل از اینکه سرکه به یک ماده استاندارد تبدیل شود، حفظ سس های مبتنی بر گوجه فرنگی یک مسئله بود، زیرا میوه ها به سرعت تجزیه می شدند.
شرکت نسبتا جدیدی به نام هاینز فرمول معروف خود را در سال 1876 معرفی کرد که حاوی گوجه فرنگی، سرکه مقطر، شکر قهوه ای، نمک و ادویه های مختلف بود.
آنها همچنین در استفاده از بطری های شیشه ای پیشگام بودند، بنابراین مشتریان می توانستند ببینند چه چیزی می خرند.
آیا می دانستید؟ هاینز به دلیل 57 نوع خود مشهور است، اما زمانی که شرکت شروع به استفاده از این تعداد کرد، بیش از 60 محصول داشت. این عدد در واقع از اعداد مورد علاقه هاینز و همسرش ساخته شده است… 5 و 7.
سس گوجه فرنگی به آرامی به شکل رایج چاشنی در ایالات متحده و اروپا تبدیل شد.
امروزه Heinz با بیش از 650 میلیون بطری در سال، پرفروش ترین برند سس گوجه فرنگی در ایالات متحده است. با ظهور سس گوجه فرنگی تجاری، دستور العمل هایی که خودتان انجام دهید منقرض شده اند.
و حداقل برای آمریکایی ها، تصور سس کچاپ به عنوان چیزی غیر از قرمز روشن و گوجه فرنگی غیرممکن است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.