مزیت باورنکردنی کشمش ضایعاتی برای بیماران دیالیزی!

کشمش قرمز از انگور قرمز بدون هسته تهیه می شود. از نظر ظاهری شبیه کشمش معمولی به نظر می رسد، اما رنگ قرمز مشخصی دارد.

کشمش ضایعاتی از خشک کردن طبیعی انگور قرمز در آفتاب به دست می آید. در نتیجه، میوه خشک بافت متراکم و طعم شیرین غنی را به دست می آورد که کاملاً مکمل شیرینی ها و دسرها است.

4. کشمش سبز

کشمش سبز شکل مستطیلی دارد و طول آن به 2 تا 3 سانتی متر می رسد. در خاورمیانه و آسیای مرکزی از انگور سبز تهیه می شود.

برای انجام این کار، آن را در یک اتاق تاریک با تهویه مناسب خشک می کنند. این روش به سبز کم رنگ ماندن انگور کمک می کند، اما گاهی اوقات از دی اکسید گوگرد برای تثبیت رنگ استفاده می شود.

کشمش سبز نسبت به انواع دیگر از نظر بافت متراکم تر است و طعم آن تا حدودی ترش است. بنابراین توصیه می شود آن را به غذاهای شور اضافه کنید که کشمش سبز به آن شیرینی طبیعی می دهد.

کشمش ضایعاتی

همچنین کشمش حاوی اسید تارتاریک، تانن، کاتچین، آهن، منگنز، مس، فلوراید منیزیم، روی، پتاسیم و فهرست بزرگی از ویتامین های ضروری برای عملکرد طبیعی بدن است.

خواص مفید کشمش
کشمش علاوه بر اینکه به عنوان یک منبع انرژی بی پایان برای بدن محسوب می شود، در مبارزه با بیماری های مختلف نیز به ما کمک می کند:

فیبرهایی که بخشی از کشمش هستند، آب و تورم را جذب می کنند، به آرام کردن حرکات روده کمک می کنند، سموم و سموم را از دستگاه گوارش خارج می کنند و اثر ملین دارند.
کشمش به عنوان منبع آهن، مس و ویتامین های گروه B با موفقیت در مبارزه با کم خونی و لخته شدن خون ضعیف استفاده می شود.
به دلیل خواص ضد باکتریایی کشمش، مدت طولانی است که در درمان تب استفاده می شود.
آنتی اکسیدان های پلی فنول موجود در کشمش از ایجاد تومورهای بدخیم جلوگیری می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.