مصرف لیمو خشک و خواص آن بر بدن

تغییرات در محتویات قندها، اسیدهای آلی، لیمونوئیدها، محتویات فنولیک و ظرفیت آنتی اکسیدانی برش‌های لیمو خشک ورقه ای شده در دماهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.

خشک کردن هوا (AD) باعث کاهش قندها، اسید سیتریک، اسید اسکوربیک، فنولیک‌های قابل استخراج (EPs) و فنول‌های غیر قابل استخراج (NEPs) شد، در حالی که باعث افزایش لیمونوئیدها شد.

فنولیک لیمو خشک عمدتاً به شکل قابل استخراج ارائه شد. هسپریدین و اریوسیترین EP های اصلی بودند پروتوکاتچوئیک اسید و پونسیرین NEP های غالب بودند.

کاهش محتوای فنولیک اسید قابل استخراج، EP و NEP در لیمو در دمای خشک کردن پایین کمتر است، در حالی که افزایش محتوای اسید فنولیک غیر قابل استخراج در دمای خشک کردن بالا بیشتر است.

ظرفیت آنتی اکسیدانی EP بیشتر از NEP بود فنول ها به ظرفیت آنتی اکسیدانی برش های لیمو خشک خانگی کمک می کنند و فلاونوئیدها کمک کننده اصلی در بین فنولیک ها بودند.

با در نظر گرفتن محتویات لیمونوئیدها و سطوح بالای EP، NEP و ظرفیت های آنتی اکسیدانی، AD در دمای 60 درجه سانتی گراد می تواند درمانی ارزشمند برای از بین بردن آب برش های لیمو باشد.

مرکبات اسیدی است که در مناطق نیمه خشک و ساحلی با کیفیت عالی توزیع می شود.

تولید سالانه مرکبات در جهان بیش از 100 میلیون تن متریک است و لیمو خشک تازه و لیموترش یکی از اصلی ترین میوه های مرکبات است که تولید سالانه جهانی آن بیش از 6.2 میلیون تن است.

  • منابع:
    1. Effect of drying temperature on the sugars, organic acids, limonoids, phenolics, and antioxidant capacities of lemon slices
  • تبلیغات: 
    1. مشاهده پرنده های عجیب بر روی کره ماه!
    2. فردی که توانست با روغن موتور اینترنت را شارژ کند
    3. پیر زنی که راز جوانی پوستش را فاش کرد
    4. استفاده از گوگرد باعث نبینا شدن شخصی در تهران شد!!!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.