میوه خشک هلو نسبتاً ارزان و آسان برای نگهداری هستند و به همین دلیل به اجزای ضروری غذا، نوشیدنیها و دستور العملها تبدیل میشوند.
این جایگزین سالم برای میان وعده های شیرین می تواند منبع ارزشمندی از آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی ها، حاوی ویتامین ها، فولات، پتاسیم، منیزیم و همچنین فیبر باشد، در حالی که این محصولات دارای چربی کل، اسیدهای چرب اشباع شده و سدیم هستند.
کشمش محبوب ترین میوه در رژیم غذایی مدیترانه ای است و به دلیل داشتن ترکیبات شیمیایی از خواص آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. آنها حاوی اسیدهای فنولیک و فلاونول ها و همچنین کاتچین ها و آنتوسیانین ها هستند.
بنابراین آنها یکی از مواد غذایی غنی از مواد مغذی به شمار می روند که به ویژه برای سلامت و رفاه انسان مفید هستند.
مطالعات متعددی از فواید کشمش برای سلامتی، از جمله نقش احتمالی در درمان چاقی و دیابت، پیشگیری از سرطان معده، کاهش پوسیدگی دندان، و کاهش عوامل خطر مهم برای بیماریهای قلبی عروقی فشار سیستولیک، کلسترول تام و کلسترول LDL را گزارش کردهاند.
با این حال، مقداری از مایکوتوکسینهای مضر و فلزات سمی را میتوان در کشمش و سایر میوههای خشک یافت. بنابراین نظارت مستمر کنترل کیفیت میوه های خشک باید مورد نیاز باشد.
میوه های خشک شده مانند کشمش، موز و آناناس معمولاً با غلات ترد مخلوط می شوند هنگامی که هر دو جزء مخلوط می شوند، مهاجرت رطوبت بین جزء دارای فعالیت آبی بیشتر، میوه خشک، و جزء با فعالیت آبی کمتر، غلات، رخ می دهد.
که منجر به تغییرات فیزیکی و شیمیایی نامطلوب در سیستم می شود پوششهای امولسیونی خوراکی بر پایه کازئیناتها یا کیتوزان با موفقیت برای استفاده در میوههای خشک و محصولات غلات روی آناناس نیمهآبدهی شده اعمال شدهاند.
پوششهای مبتنی بر کیتوزان کمترین تأثیر را در محدود کردن انتقال بخار آب داشتند و رطوبت بحرانی غلات در طول دوره ذخیرهسازی به دست آمد.
آجیل همچنین به دلیل جذب رطوبت، اکسیداسیون لیپید و از دست دادن طعم ناشی از ترکیبی از اکسیژن و رطوبت، مستعد خیس شدن هستند پوششهای مبتنی بر شلاک برای ریزپوشانی اجزاء به منظور جلوگیری از اکسیداسیون مغزها و انتقال رطوبت بین اجزای فعالیتهای مختلف آب مورد استفاده قرار گرفتهاند.
برخی از کارهای اخیر در پوششهای خوراکی امولسیونی، اثربخشی آنها را در کاهش ترشی پوششهای پروتئین آب پنیر روغن زیتون بر روی مغز پسته ذرت زینبر روی آجیل ماکادمیا و شکلگیری بهینه نشان دادهاند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.