اثرات مفید مصرف بادام با ترکیب مواد مغذی درشت و ریز مغذی آن مرتبط است. در میان ترکیبات با خواص مفید برای سلامتی، پروفایل لیپیدی، عمدتا اسیدهای چرب تک غیراشباع، و به دنبال آن اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی، فیتواسترول ها و پلی فنل ها را می توان برجسته کرد.
تنوع زیاد واریته ها و نیز اشکال کشت و ویژگی های آب و هوایی، تفاوت های قابل توجه در ترکیب شیمیایی بادام درختی دو پوست را تعیین می کند.
علاوه بر این، شکل مصرف، عمدتا به صورت خام یا بو داده، تغییرات بیشتری را به ترکیب بادام میافزاید. فرآیند برشته کردن باعث ایجاد تغییرات شیمیایی و ریزساختاری، به ویژه تغییر ترکیب چربی، به نفع اکسیداسیون و اصلاح ترکیبات آنتی اکسیدانی می شود.
علاوه بر این، استفاده از پری بیوتیک ها برای ارتقاء تعدیل میکروبیوتای روده به سمت پروفایل ارتقاء سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
محتوای فیبر و پلی فنول در بادام می تواند بستری برای تخمیر میکروبی در روده باشد که به تنظیم ترکیب میکروبیوتا کمک می کند.
با توجه به ارتباط بادام از دیدگاه کشاورزی-اقتصادی و تغذیه ای، بررسی حاضر به ترکیب شیمیایی انواع بادام، فراهمی زیستی و متابولیسم اجزای آن، به ویژه ترکیبات زیست فعال، و استفاده از آنها به عنوان منبع مواد غذایی کاربردی است.
بادام آجیل درختی است که به عنوان یک میان وعده سالم شناخته شده و منبع خوبی از پروتئین، اسیدهای چرب تک اشباع، فیبر غذایی، ویتامین E، ریبوفلاوین و مواد معدنی ضروری (منگنز، منیزیم، مس و فسفر).
مصرف روزانه 30 تا 50 گرم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می شود [18]. به طور کلی، در باغ بادام، ردیفهایی از یک رقم با یک یا چند ردیف از گونههای دیگر جایگزین میشوند.
انتخاب رقم به عملکرد، عملکرد مزرعه در مناطق خاص، مقاومت در برابر بیماری و بازارپسندی بستگی دارد.
ایالت کالیفرنیا در ایالات متحده یکی از مناطق اصلی تولید بادام در جهان است (حدود 80 درصد بادام جهان). حدود 30 نوع بادام در کالیفرنیا تجاری می شود، اما تنها 10 نوع بادام بیشتر تولید را تشکیل می دهند.
مهم ترین رقم از نظر تولید و بازاریابی، Nonpareil است که به دلیل ویژگی های درختی و مهره ای عالی است.
تنوع در ترکیب مواد مغذی انواع مختلف بادام را خلاصه می کند.
علاوه بر این، شامل داده های دو پایگاه داده ترکیب مواد غذایی، پایگاه داده ملی مواد مغذی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) برای مرجع استاندارد [19] و پایگاه داده ترکیب مواد غذایی پرتغالی (TCA) است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.