آشنایی با مزه های مختلف میوه خشک

هزاران سال است که میوه خشک حبه ای بخشی ضروری از رژیم غذایی مدیترانه‌ای و خاورمیانه‌ای بوده‌اند.

بنابراین، آنها ممکن است یک عامل محیطی باشند، که جمعیت های مربوطه سازگاری هایی را در سطح ژنومی ایجاد کرده اند.

ارزیابی تأثیر کاهش مصرف میوه خشک بر خطر ابتلا به سرطان در افراد با منشاء مدیترانه ای خاورمیانه بسیار جالب است.

با همان منطق، جمعیت‌هایی که رژیم غذایی آنها از لحاظ تاریخی فاقد میوه‌های خشک بود، ممکن است واکنش متفاوتی نسبت به جمعیت‌هایی که به طور سنتی از این میوه خشک دریافت می‌کردند زیاد باشد.

خلاصه ویژگی های مطالعات ارائه شده در جدول 2 توزیع بسیار نازکی از نتایج را در بین مطالعات نشان می دهد.

بدون تردید، داده‌های موجود از تعداد انگشت شماری از مطالعات مشاهده‌ای نسبت به آنچه که برای نتیجه‌گیری دقیق در مورد تأثیر میوه‌های خشک رژیمی بر خطر سرطان خاص یا به طور کلی سلامت انسان مورد نیاز است، کمتر از حد مطلوب است.

ارزیابی مجدد و تجزیه و تحلیل داده‌های موجود از مطالعات کوهورت آینده‌نگر کالیفرنیا و احتمالاً سایر مطالعات آینده‌ نگر مرتبط تکمیل‌شده که حاوی مصرف میوه خشک استوایی حبه ای در هستند، برای بسته کردن شکاف مفید است.

شاید بهترین رویکرد بررسی این داده ها با ادغام مطالعات همگروهی باشد، در نتیجه سوگیری انتشار را کاهش می دهد.

از آنجایی که هر یک از مطالعات آینده‌نگر فوق، پیامدهای سلامتی متعددی را مستند کرده است، پایگاه‌های اطلاعاتی این مطالعات می‌توانند برای ارزیابی روابط بین مصرف میوه‌های خشک و خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها، علاوه بر موارد معدودی که تاکنون منتشر شده‌اند، فراهم کنند.

گنجاندن دسته میوه خشک بسته بندی در پرسشنامه های رژیم غذایی مطالعات اپیدمیولوژیک از قبل برنامه ریزی شده یا در حال انجام بدون نیاز به منابع اضافی برای این زمینه مفید خواهد بود.

  • منابع:
    1. Dried Fruit Intake and Cancer
  • تبلیغات: 
    1. کودک فرانسوی با خوردن شکلات توانست قطاری را جا به جا کند
    2. جزیره مارها منطقه ممنوعه در برزیل که کسی حق ورود به آن را ندارد
    3. چگونه با پول کم زندگی مرفه داشته باشیم!
    4. با استفاده از کفش با خطر سکته قلبی خداحافظی نمایید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.